Thursday, March 29, 2012

"SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER"A.

   tadi jalan-jalan tgk blog ms valentine All About Love terjumpa lak segmen nie.. xpernah2 joint ape2 segmen or peraduan tetibe arini raser cam nak joint je... lagipun cam senang je... hehehe... encik naser nie suh maen copy and paste pastu isi je maklumat kat bawah nie...



A. Nama Penuh Saya?
     Shahida Mohamed

B. Nama Panggilan Saya?
     Sha (kengkawan) Ida(kengkawan sekolah) kasih(blogger)

C. Sejak Bila Saya Berblogging?
     Tahun 2011 tapi xde la aktif sangat... bila berkelapangan saja.. blog nie cam catatan harian or luahan perasaan je...

D. Url Blog Saya?
     http://kasihkuamani.blogspot.com


Segmen ni tutup pada malam ni juga (29.03.2012) pukul 11.00 malam.Nak join Klik sini  utk join...jom

22 comments:

  1. salam kenal. dah follow sini.

    thanx sudi join segmen ciput saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak... sesame.. thanks sebab sudi wat segment camnie...

      Delete
  2. Datang terjah dari segmen yang sama!

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    Follow done! Follower ke-5 ye! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... time kasih... dah follow awak jugak...

      Delete
  3. list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

    list boleh tengok kat

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

    ReplyDelete
  4. hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  5. as salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal ye

    ReplyDelete
  6. sggah bw sini dari segmen yg same http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html .. jenguk2 ke blog saye ye..maseh^^

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama

    salam kenal..

    jemput ke blog sy..

    n-mcd.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. haii..dari segmen yang sma
    slamat berkenalan...
    singgah sini..jemput dtang blog sya ya..

    http://budakkecilbercakap.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam Perkenalan ..
    singgah dari segmen yang sama ^^
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html
    *jgn lupa follow ama balik ye? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tahnks sebab sudi singgah... kasih dah follow ama...

      Delete
  10. Shiema singgah sini dari segmen yang sama. Sorry lambat blogwalking disebabkan haritu Shiema ada final exam. Apepun, jemput singgah dan jangan segan silu follow blog Shiema ye (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  11. blogwalk dari segmen sama :D

    latest:
    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/04/twitterjaya-abusive-ni-respond-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow... hehehe.. tgh tgk2 giveaway... tgh fikir2 nak joint ke x... hehehe

      Delete
  12. Akak singgah sini. Happy blogging yer... Dah follow awak juga. Nnt singgahlah blog akak. Kita share experience jadi ibu dan isteri yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... mekacih... saya pun dah follow akak... same2 lah kita berkongsi citer...

      Delete
  13. Datang dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI