Wednesday, April 18, 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"

Assalamualaikum.... Selamat petang sume...

   Dah lunch ke??? Makan ape td??? Hari ini kasih makan mee je... xlapa tp raser nak nguyah... bole gitu??? hehehe... Maser tgh jenjalan nengok blog kengkawan ternampak Segmen nie, maka dengan sepantas kilat kasih pun buat lah entry nie... mane la tau kot2 ade rezeki blog kasih yang x seberapa nie di review..

  Jadi jangan tunggu lama2... mohle kite reramey joint blog En.Zamani nie ye...



Tarikh tutup adalah seminggu dari sekarang~ 24 April 2012 pukul 11.59 malam. Jadi apa lagi, jom join segmen ni

29 comments:

  1. salam saya singgah bw dri segmen same..jmput sggah ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  2. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  3. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  4. da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  5. xle nak gi blog awak la mieraahajis... huhuhu

    ReplyDelete
  6. salam singgah dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  7. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  8. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  9. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  10. thanks sudi dtg jenguk blog icumm..follow sini jgk^^

    ReplyDelete
  11. Datang menyinggah malam2^^

    *Copypaste je yang mampu^^

    ReplyDelete
  12. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  13. salam hye!!

    sy BW blog awk..nice...trimas singgak blog sye =)

    ReplyDelete
  14. terima kasih sbb singgah blog same.. now saye balas balik kunjungan awk..
    dari segmen yg same... :)

    ReplyDelete
  15. hai ! dari segmen yang sama :) balas kunjungan dia .

    ReplyDelete
  16. Thanks singgah :)
    Gud luck dalam terpilih antra 5 blog tu ^^

    ReplyDelete
  17. dri segmen yg sama, singgah awk balik :)

    ReplyDelete
  18. dtg dr segmen yang sama:-)
    salam kenal

    ReplyDelete
  19. dh jejalan sini balik n dh follow pn =)

    ReplyDelete
  20. hai awak :)
    saya dtg sini utk jenguk blog awak sambil follow sini....
    jemput ke blog saya....

    http://diariesaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. singgah dari segment yang sama

    good luck :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  22. Salam singgah n follow cnie dari segmen yg sama..jemput singgah ke blog serabai ifa..sudi2 la follow back..slm prkenalan..=)

    ReplyDelete
  23. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI