Shoplinks.Asia

Thursday, April 26, 2012

"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"

Assalamualaikum....

Joint segmen lagi... hehehe... dah lama x joint ape2 segmen nie.. hari ini jalan-jalan BW terjumpa segmen ini... jadi kengkawan, mohle kite ramey2 join segmen EN.Naser ini ye...






Kalo nak tau lebih lanjut Klik SINI

Jangan lupa VOTE En.Naser kita  kat  http://goo.gl/ZdZT9



PESANAN EN.NASER
PERHATIAN :
MOHON BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI, SILA PASTIKAN BLOG KORANG BOLEH DIFOLLOW DAN BOLEH DICOMMENT.

Segmen ni di buka sehingga 11.00 malam ini (26hb April 2012) saja.

31 comments:

  1. As salam Blogger Kasihku Amani...

    Jengah dari segmen sama....Alhamdulillah..so far blog ni senang nak bukak dan mudah nak dikomen...saya suka.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  2. salam. . .sy join jgk ^_^

    http://jibablossom.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  3. hehehe... time kasih sume sebab sudi tgl jejak disini...

    ReplyDelete
  4. Salam kenal... singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  5. rajinnya dia join segmen. zie gak yg pemalas...huhu

    ReplyDelete
  6. nak join jugak lah. Goodluck :D

    ReplyDelete
  7. mane ade rajin cik zie... hehehe... saya joint kalo segmen tu senang nak joint je.. hehehe...
    mohle joint same2...

    ReplyDelete
  8. Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
    Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
    Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
    dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
    korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
    (sehingga 24hbApril) telah di update:

    http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

    ReplyDelete
  9. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  10. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  12. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following you ~ :)

    ReplyDelete
  13. Salam...
    Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang cantik ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    TQVM

    ReplyDelete
  14. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg sama ayu follow sini;-) 41

    ReplyDelete
  16. Yuhuuu Emma singgah sini =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  17. jejak anda sudah di kesan,, eyza singgah sini dari segmen yang same

    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  18. terima kasih atas jejakkan anda
    hehe

    takpe,copy je selagi termampu :D
    membalas kunjungan n follow sini
    follow back :D

    ReplyDelete
  19. saya datang tinggal jejak dan follow!

    ReplyDelete
  20. as'salam.. balas kunjungan awk..
    dari segmen yg same .. :)

    ReplyDelete
  21. as'salam.. balas kunjungan awk..
    dari segmen yg same .. :)

    ReplyDelete
  22. Salam kenal. selalu2 la singgah ke blog http://eerashera.blogspot.com/ ye ;)

    ReplyDelete
  23. time kasih sume yang dah tinggal jejak n follow kasih....

    ReplyDelete
  24. Salam saya singgah bw dri segmen same:D jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html (^_^) salam knalan.

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan...
    Chantik and lembut background awk..
    Datang dari segmen sama ^_^
    Jom Terjah belog kita pula ^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  26. cantik background..
    bw dari segmen nasz..^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  27. salam singgah dari segmen yg sama...mf lmbt bw kat cnie..hehe..da follow cnie..=)

    ReplyDelete
  28. cx dtg sini. follow dan komen skli. sorry late :) slm knl!! :) rjin2 dtg blog ya :)

    ReplyDelete
  29. thanks pada sume yg meninggalkan jejak di blog kasih nie...

    ReplyDelete
  30. Dtg dari segmen yang sama :) Maaf baru dapat jenguk blog awak.

    Anyway, blog awak cute :)) Jom lah jenguk blog Maya pulak ! Ada contest lah

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI