Shoplinks.Asia

Friday, May 29, 2015

Dress Kanak-Kanak

Saya jual..
Tapi bukan saya yang jahit..
Berminat??
Harga RM38 include postage..
Ukuran ada di bawah..
Sekiranya berminat, bolehlah email di coklat.funky@gmail.com ataupun boleh hubungi saya melalui Whatsapp / Wechat / Line di 0192673703 (call tidak akan dilayan)




LAdiVa CoTtoN FlOweR KIdS (4 - 5 years Saiz M) Bahu : 9.5" Panjang Tangan : 14" Labuh Baju : 9" Labuh Kain : 22" Pinggang : 17"
( 6 - 7 years Saiz L) Bahu : 10.5" Panjang Tangan : 15" Labuh Baju : 10" Labuh Kain : 24" Pinggang : 20"

(2 - 4 years Saiz S) Bahu : 8.5 " Panjang Tangan : 10" Labuh Baju : 8" Labuh Kain : 18" Pinggang : 15"




LadiVa SaTiN BAbY DreSs ( 6 - 12 month) Bahu : 8.5" Ukur lilit Dada : 20" Panjang Tangan : 9" Labuh Baju : 24"

Baby Dari umur 3 -12 bulan Bahu : 8" Ukur lilit dada : 18" Panjang Tangan : 8" Labuh Baju : 22"

15 comments:

  1. Yg cotton flower kids tu cantik! Sweet je design dan coraknya :)

    ReplyDelete
  2. Cantekkkkk




    Singgah blogwalking...:)
    Nak tingkatkan metabolisme badan tak?jemput baca artikel ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/cinch-tea-bantu-anda-kurus.html

    ReplyDelete
  3. alaihai comeynyeeee...! jeles ngn dress bby gurl

    ReplyDelete
  4. laaa kiutnye..ni kalau sy pandai jahit..blh jual hasil baju mcm ni..cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..nie pun bkn saya jahit..
      Ada kawan yg jahit.tolong jualkan je..

      Delete
  5. cantik sis... leh tempah ke ni tuk raya...

    ReplyDelete
  6. comey...sy pon jual tp kt kwn2 kilang ja.kak ipar jahit...hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI