Shoplinks.Asia

Wednesday, November 16, 2016

Printcious - Hadiah Menarik Untuk Hari Bahagia Anda

Assalamualaikum..
hye semua..

Cuti hujung tahun sudah semakin hampir..
Waktu ini pasti ramai yang merancang untuk mendirikan rumahtangga..
Mesti bermacam-macam senarai yang perlu dibuat dan dilakukan..

Jangan lupakan hadiah terbaik untuk Doorgift anda..
Tak tahu nak buat apa sebagai hadiah Doorgift anda??
Jom kita ke Printcious..
Bermacam-macam pilihan boleh anda buat disini..
Apa yang anda inginkan pasti ada disini..


Jadikan doorgift anda sebagai sesuatu yang istimewa dan tidak akan dilupakan..
Menjadi kenangan buat semua yang meraikan anda di Majlis bersejarah anda..

Pilihan yang ada buat anda di hari berbahagia..
Jom kita tengok..


 
Mug dengan pelbagai corak menarik..
Atau anda boleh design sendiri..

 
Seramik juga boleh dijadikan pilihan..

Anda inginkan sesuatu yang unik dan luar biasa..
Anda hanya perlu pergi Printcious dan pilih apa yang anda mahu..
Ada bermacam-macam pilihan dan gaya untuk anda..
Kalau anda inginkan sesuatu yang istimewa anda boleh design sendiri..
Gunakan kreativiti anda dan hasilkan sesuatu yang sangat istimewa khas untuk hari bersejarah anda..

Anda hanya perlu Klik gambar dibawah

https://www.printcious.my/ 


Jangan lupakan team pengantin yang akan bertungkus lumus sepanjang majlis anda..
Pastikan mereka bergaya dengan custom made shirt khas di hari istimewa anda..
Menambahkan lagi kecerian dan warna di majlis anda yang sungguh bermakna..



Sabar.. Anda tak tahu macam mana ingin bermula?
Anda cuma perlu pergi ke Website https://www.printcious.my/
Kemudian pilih produk yang anda mahukan..

 
Selepas pilih produk yang anda mahukan..
Pilih "Customise it" untuk anda ubahsuai mengikut kemahuan anda..
Supaya hadiah lebih menarik dan menepati tema majlis anda..

Dekat sini.. Anda boleh tambah apa sahaja yang anda mahukan..
Ubah warna dan tulisan.. Tambah gambar supaya lebih menarik..
Kemudian bolehlah anda klik done dan lakukan proses yang seterusnya..
Pilih berapa kuantiti yang anda mahukan dan add to cart..
Buat pembayaran dan selesai..
Tunggu sahaja dirumah untuk hadiah anda sampai..

Nanti... Jangan lupa sediakan sesuatu yang istimewa buat pasangan anda..
Untuk isteri boleh ke Gift For Her dan untuk Suami boleh ke Gifts for Him.
Supaya anda dapat meraikan hari bahagia anda bersama-sama dengan sesuatu yang istimewa..
Anda boleh pilih apa sahaja yang menarik di Printcious untuk dijadikan hadiah istimewa..
Buatlah sesuatu yang dapat meninggalkan memori indah buat anda di hari bahagia anda..
Seperti couple shirts ataupun couple cushions..
Ianya akan mengingatkan anda tentang hari bahagia anda berdua selamanya..

Jom ke Printcious untuk cipta sesuatu yang istimewa.

Website : Printcious
Instagram : Printcious
Facebook : Printcious
Youtube : Printcious

8 comments:

  1. macam-macam cara nak abadikan kenangan manis sekarang ni kan :)

    ReplyDelete
  2. Memang menarik kan di Printcious ni..

    ReplyDelete
  3. Masa kawen dulu penah dpat hadiah yang seramik tu...elokk sampai skrg.. :)

    ReplyDelete
  4. waaahh..suka2! senang nk wt ikut citarasa sndiri

    ReplyDelete
  5. Mai pernah beli bantal dari sini, memang berkualiti sangat! Gambar tetap cantik dan terang tak pudar2 walaupun dah 4 tahun gomol masa tidur bt bantal busuk.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI