Shoplinks.Asia

Tuesday, February 7, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

Assalamualaikum..
hye semua..

jom joint Ga ini sambil kita berkenal-kenalan..

http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html
Perkenalan secara ringkas mengenai saya..

Seorang penjawat awam (Pembantu Pustakawan)..
Ibu kepada dua anak perempuan..
Seorang blogger secara sambilan..
Isteri kepada encik suami.. :)
Sangat suka membaca..

TARIKH GIVEAWAY = 03 FEB 2017 - 13 FEB 2017
SEMUA PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 15 FEB 2017

21 comments:

  1. Untung kerja kat perpustakaan... dapat banyak baca buku... byk ilmu...

    ReplyDelete
  2. Rajin Sh join giveaway ye.... bagus bagus....saling sokong menyokong

    ReplyDelete
  3. Akak pun join juga ke? ni rasa nak join ni tengok ramai yang join hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. akak joint.. jom2.. meriahkan lagi GA nie..

      Delete
  4. TQ sha join... memang kena la blog ni banyak bercerita tentang buku sebab empunya blog memang berada dalam 'stor' buku. :D

    ReplyDelete
  5. Isteri kepada encik suami, hahaha comel je kak sha ni...Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. sha...mcm mna nak join..x da link.mv klik banner pun xda ke link tuannya

    ReplyDelete
  7. MV join sha...good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini.. :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  9. omg. pustakawan ekk Sha ?
    patot la dekat dgn buku.
    memang sesuai...

    ReplyDelete
  10. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI