Thursday, March 16, 2017

Koleksi Buku Mac 2017

Assalammualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Buku-buku Sha dah sampai..
Kalau ikutkan, sha beli buku-buku ini Bulan Februari..
Cumanya baru sampai.. hehehe..
Semua buku-buku ini Sha beli online je..
Bila sampai tu rasa macam dapat hadiah tau..
Tu yang sha suka beli online.. Penantian yang berakhir dengan kegembiraan..

 
 Jangan Ganggu Lenaku - Haiza Najwa
Cinta Seorang Kekasih - Elee Mardiana

 
Yang ini buku dari penulis Aida Adia..
Saya Tetap Nak Awak & Awekku Minah Latah

 
Ini pula dari penulis Ida Anuar..
kebetulan beliau buat kombo..
Sha terus beli.. Tamakkan..
Minyak Dagu
Kebangkitan (antologi Cerpen Seram 1.0)
Pareidolia

10 comments:

  1. Novel Jangan Ganggu Lenaku memang terbaik sebab walaupun genre nie boleh dikatakan seram tapi sebenarnya mempunyai unsur nasihat yang tersirat..Apa nasihatnya? hihi kenalah baca novel nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shikin dah baca ye?? Ni yang lagi teruja nak baca..

      Delete
  2. Kena beli rak baru nampaknya ni Sha. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Ana.. memang dah survey dah tak cantik.. tapi nak membawanya tu la.. cam payah sikit..

      Delete
  3. sy pun skrg ni beli novel secara on9. kalau dulu gigih nak pi kedai buku. selalu beli direct dgn novelist, jadi dptlah sign depa ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau beli dengan novelis memang best.. dapat tandatangan dan juga gift..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI