Monday, March 13, 2017

Peraduan Share & Tag di Facebook

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom Joint peraduan yang ohsem ini..
Mana tau ada rezeki.. menang..


Syarat-syarat Penyertaan
BRIM tak dapat, macam mana nak beli novel baru, budget dah hilang?

Saya mencari 10 orang pemenang novel #jikaaku dengan cara/syarat :-

1. Share gambar twitter kat bawah ni bukan post saya ni. Faham? (korg download gambar post twitter saya kat bawah ni and share) ok? Tak faham sila tanya kat ruang komen.

2. Kena ada caption kat post korang. Letaklah caption apa pun. Walau sepatah perkataan. Sesuka hati korang lah. (Asalkan jangan mencarut😏)

3. Sila tag saya, Prolog Med sahaja. Jangan tag orang lain. Nanti dia orang rimas. ANNA LEE dan PROLOG saja tau. Saya TAK kira 'likers' anda. SHARE & TAG saya dan prologmed.

4. Yang penting, sila friend/follow Prologmed punya Facebook.

5. Korang nak share dekat twitter/facebook atau instagram pun boleh, mana2 akaun yang korang ada. cuma sila follow step atas tu. Kalau tak tag saya dan prolog memang kami tak boleh kesanlah dimana penyertaan anda.

6. Tarikh tutup - bermula hari ini sehingga 29.3.2017

Hadiah Pemenang :-

1. Akan dipilih secara cabutan undi (sebab tu tag saya dan prolog)

2. Korang akan dapat novel JIKA AKU sebaik saja keluar dari kilang (tarikh bergantung pada keadaan) Kira korg pembaca terawal, cewahhh...(jika poslaju tak dajal barang korang) hehehe... TETAPI KENA janji, jangan dedahkan spoiler!!! Hahahaha. Nak review kasi bakar siapa yang tak dapat tu boleh. Nak berlagak kat dorang pun boleh... hahaha... TAPI, setiap twist dan rahsia dalam novel tolong rahsiakan. PENTING ni tau. Gagal penuhi syarat ni, korang kena pos balik novel tu dekat saya, kos pos tanggung sendiri. (Betapa seriusnya jangan dedah spoiler... hahaha)

3. Nama 10 orang ni akan tercatat dalam novel #jikaaku 😉✌️(sila fikir korang nak letak nama glamer apa nanti😂)

Itu je... Selamat mencuba!
Nak Joint???? Klik gambar kat atas tu atau Klik SINI.


Penyertaan Sha..
Semoga ada rezeki menang novel.. Hahaha..

6 comments:

  1. Good luck Sha. Untung2 ada nama Sha dalam novel tu :)

    ReplyDelete
  2. Gudluck Sha...
    Mrs pip tiada FB, so cannot join.
    Cheers.

    ReplyDelete
  3. Menariknya kak sha, macam nak join sekali ja..

    good luck ye...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI