Shoplinks.Asia

Saturday, June 3, 2017

Sponsor : Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kenapa kena joint??
Rugi tau kalau tak joint...
Hadiah ada banyak....
Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals mencari 32 orang pemenang..
Jom tengok apa hadiahnya..

Hadiah-hadiahnya:-
RM20 X 11 pemenang
RM10 X 13 pemenang
Selendang Rindu X 2 pemenang
Stokin Tangan dan Stokin Silvy X 2 pemenang
Pre-loved Novel X 2 pemenang
Kad Raya untuk peserta terpantas dan terakhir!

Banyak kan.. Jomlah joint..
Sha sponsor dua buah novel pre loved dan duit tau..
Mana tau rezeki korang..

Tamat pada 16.06.2017

10 comments:

  1. good luck, nanti dapat duit raya

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa....cam na nak join tu..ermm..ok ok nanti tengok kat blog abam kie..tq sha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klik je banner kat entry Sha nie Irda..

      Delete
  3. Good luck. Untung2 boleh dpt duit raya kan.

    ReplyDelete
  4. good luck MV datang dr GA yang sama

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI