Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, August 28, 2017

GIVEAWAY | TRILOGI JBNI, TRILOGI SERUAN & KUNCI (OPEN!)

Assalamualaikum..
hye semua..

Buat semua pencinta buku..
Sha seru you all..
Jom joint Giveaway yang ohsem ini..
Joint dekat Youtube tau.. Klik SINI.


https://www.instagram.com/p/BX6_RSiHrsU/?hl=en&taken-by=husnareads 

GIVEAWAY DETAILS (MALAYSIA ONLY)~
Cara masuk giveaway?
1. Klik 'Subscribe'
2. 'Like' video ini
3. Komen kat bawah video (kenapa nak menang? anything you like). Jangan lupa taip Instagram handle (contoh: @amalinahere)
4. Extra entry : re-post gambar giveaway (dari instagram @HusnaReads). Letak #husnareadsgiveaway

Cara pemenang dipilih?
- Luckydraw guna software youtube random comment picker.

Tarikh tutup: Belum ditetapkan.

*IMPORTANT INFO!*
1. Detail yang tak lengkap akan TERBATAL daripada senarai penyertaan.
2. Pemenang akan di-contact melalui DM Instagram. So you have to follow @HusnaReads kat instagram.
3. Kalau pemenang tak respond di insta dalam masa 48 jam, nama pemenang baru akan diundi. Best if you turn on post notification.

12 comments:

  1. wahh! novel ni best gila kottt!!! btw good luck kak

    ReplyDelete
  2. Wow at the books' designs! Dah lama stop membaca, I see a lot of improvements since then.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Banyak perubahan dalam industri buku Malaysia..

      Delete
  3. Assalam. Hai, tq sebab promote hehee. Btw, instagram post tu dah update. Tarikh tutupnya 22 September 2017 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. Ur welcome.. Nanti sha update tarikh..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI