FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, February 5, 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom joint GA ohsem oleh Lay in Red Planner ini..
Menarik tau hadiah dia.. De'Xandra Air Freshener x 5 pemenang..

https://ladyinredplanner.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html
Pengumuman pemenang pada : 21 February 2018

Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?
Sha suka sangat bila dapat baca info semasa, review buku, drama dan filem.. Dari info boleh tambah pengetahuan.. Dari review boleh bantu sha pilih untuk menonton atau tak.. Memang pada sha blog sangat membantu.. Review produk pun sha suka..

12 comments:

  1. W'salam..
    Terima kasih Sha sudi support giveaway LZ..
    Good luck diucapkan.. ;-)

    ReplyDelete
  2. suka juga baca review novel hehehe. goodluck kak sha!

    ReplyDelete
  3. good luck tau tau tau ! nnt nak join jugak la bila dah tak busy..hihi

    ReplyDelete
  4. Good luck sha. Nanti ana join juga.

    ReplyDelete
  5. good luck sha. wangi dxandra tu. ofismet aida ada jual :)
    alahai. tak dpt la sha baca review novel kat blog aida hi hi hi hi...
    aida tak membaca!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aida.. kikiki.. takpe, mana tahu nanti-nanti aida pun membaca juga..

      Delete
  6. good luck! nak join gak lah nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..