Giveaway RM200 untuk 10 tukang komen terbanyak - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, March 1, 2018

Giveaway RM200 untuk 10 tukang komen terbanyak

 Assalamualaikum..
Hye semua..
 
Kali ini, Lubuk Seni buat giveaway lain machiam sikit. Syaratnya dah la super-duper senang. Hadiah bernilai RM200 pulakk tu! Wahh teruja sangadd sebab hadiah lumayan, ramai berpeluang menang.
Berminat nak join, klik je gambar bawah ni ya! 

top commentor _ giveaway - lubukseni dotcom
Bukan tu saja, berbaloi singgah LubukSeni.com sebab banyak idea kalerful. Sebagai terapi minda, blog ni sangat memberi manfaat kepada peminat seni. Antara topik menarik blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah, jom FOLLOW Blog Lubuk Seni sebab diorangg rajin buat giveaway. Next giveaway 1 April ni. Setiap bulan ada hadiah best tau, stay tunedd!

8 comments:

  1. Wah! Menarik ni. KekZa pun dah lama tak join GA. Bolehlah join sekali ni.Btw,good luck ye! ^_^

    ReplyDelete
  2. Mmg lain machiam sungguh hadiahnya tu Sha... Lum pernah singgah kat blog tu...

    ReplyDelete
  3. wahhh mcm best je tu...tapi takde masa lg nak join...nnt nak join gak laaaa...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..