SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, July 2, 2018

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom joint segmen Ejulz ini..

http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html
 Segmen tamat pada 31 JUL 2018

6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
Kerja part timed yang Sha buat ialah berblog.. Kalau ada yang sudi nak suruh Sha buat review produk (buku, mandian, pakaian, perkhidmatan) boleh email di coklat.funky@gmail.com

12 comments:

  1. waaa. goodluck sha. mek jual innersnowcap hantu / inner sailang hantu / tudung souk
    buat semua tu sebab sronok. hehe

    ReplyDelete
  2. wah macam menarik je Segmen Ejulz ni. nak join jugaklah..Good luck Kak Sha

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join :) Ada update terkini.. Tolong follow blog, ig n like fb sponsor yang baru di update k.. Terima kasih 
    http://www.shfyqhazhr.com/
    https://www.instagram.com/shfyqhazhr/
    https://www.facebook.com/shafyqahazaharblogspotmy/

    ReplyDelete
  4. Goodluck.. selamat bersegmen, semoga sukses dengan matlamat dan tujuan

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :)

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  6. tak join lagi segmen ni, good luck kaksha :D

    ReplyDelete
  7. Good luck, Sha. Selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  8. good luck sy br join hari ni

    ReplyDelete
  9. All the best. Mcm best je, nak join jugaklah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..