Sunday, November 16, 2025

Soda Cracker: Garlic & Saltine

Assalamualaikum..
Hye semua..

Biskut ini kan memang syoklah kunyah.. Tak macam biskut biasa tu rapuh.. Biskut ini walaupun nampak keras tapi sebenarnya sangat rangup bila gigit.. Tekstur dia tu memang syoklah kunyah..
Sha sebenarnya agak ragu-ragu dengan biskut bawang putih tu.. Risau dengan rasanya tapi bila dah makan, eh.. Sedaplah.. Lebih sedap dari biskut yang lain.. Biskut bawang putih ini dia macam ada serbuk dekat biskut tu.. Saltine tu pula dia tak rasa apa pun.. Macam biskut kosong ja.. Tapi sedap betul kunyah.. Cicah kopi pun layan.. Sha beli dekat Shopee ja mudah..


Setiap rasa tu ada 21 pack yang dibungkus secara berasingan..

Setiap pek comel ini ada 4 keping biskut..

Setiap pek comel ada 4 keping biskut..

3 comments:

  1. tak pernah cuba dan nampak pun biskut ni.. Biasa kalau yang garlic ni memang sedap...

    ReplyDelete
  2. menarik ni! boleh cari sebungkus utk bawa travel nnt

    ReplyDelete
  3. Saya justru sukaaa crackers tipis begini kak. Ada fav saya juga yg produk Indonesia. Memang gurih asin sedikit. Sesuai lah untuk teman kopi. Yg produk ini saya belum coba lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..