Shoplinks.Asia

Monday, April 9, 2012

Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana

Assalamualaikum.... 

hehehe... tadi jalan2 tgk blog kengkawan.. tetibe terjumpa segmen nie... cam best je... so detail die kat bawah... jomlah joint... senang je... copy n paste pastu edit r ape yang patut... semoga blog kasih terpilih... nak tau lebih lanjut klik sini



Syarat-syarat :

1. Buat entri dengan tajuk ' Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana'
2. Letak banner kat atas dan link kan ke entri ni. 
3. Suka hati korang nak follow blog ni atau tak. Untuk sesiapa yang nak Hana follow balik sila pastikan korang ada Follower Widget. 
4. Suka hati korang nak tag atau tak. 
5. Tinggal link entri kat ruangan komen entri ni. Kat komen entri lain atau Shoutbox tak akan dilayan.


Segmen ni bermula hari ini, 9 April dan tamat 9 malam 12 April.

Jangan lupa joint tau...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI