Shoplinks.Asia

Wednesday, May 20, 2015

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea


Assalamualaikum..

Kali ini joint Segmen Blogwalking & Throwback by Nad Dea..
Best kot..
Kenapa best??
Sebab Segmen nie senang jer..
Nak tau syarat-syarat dia??

Syarat-syaratnya ialah
  1. Mempunyai sebuah blog
  2. Follow blog nad yang tak berapa nak lawa ni dan like fanpage nad yang ada kat sidebar tu (kalau nak follow media sosial pun dialu-alukan).
  3. Tepek (copy paste) banner yang tak berapa nak comel kat atas tu dan linkkan ke entry ni
  4. Buat entry yang bertajuk "Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea"
  5. Dalam entry tersebut, nyatakan kenapa awak memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni dan kenapa awak terjebak dalam dunia blogging ni
  6. Dah siap tulis entry, letakkan link entry awak tu di ruangan komen di entry segmen ni (komen di entry lain tak dikira)
  7. Tarikh tutup : 08 Jun 2015

Kenapa memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni?
Saya memilih url blog yang sekarang nie sebab senang nak ingat.. Lagipun masa tu kononnya nak dedicated kan blog nie dekat anak saya Nur Amani..

Kenapa terjebak dalam dunia blogging ni?
Memula terjebak dengan penulisan blog nie sebab nak bercerita mengenai anak dara saya Nur Amani.. Kemudian nak jadi tempat luahan perasaan.. Sudahnya sekarang nie blog nie tempat saya update mengenai macam-macam perkara.. Berkongsi tempat-tempat menarik di sekitar Tanjung Malim, Slim River dan juga Behrang.. Bercerita mengenai tempat-tempat menarik yang saya dah pergi.. Berkongsi informasi, resepi, tempat makan dan juga tempat saya menjana pendapatan.. Menjana pendapatan ni baru lagi, itupun sebab saya joint B.A.M.E. Tak sangka boleh setia menulis entry untuk Blog nie walaupun ada tahun2nya agak sepi.. Masuk tahun nie jer dah 4 tahun saya Berblogging...

Peserta yang dah dikujungi:-
1. http://inilamanblogsayalah.blogspot.com/2015/05/saya-sertai-segmenblogwalking-throwback_20.html
2. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html
3.http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html
4. http://story-minhah.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html
5. http://theathra.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

9 comments:

  1. Datang singgah sini. dari segmen yg sama. :D follow sini jugak :)

    ReplyDelete
  2. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  3. http://noor-atiqah.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html segman sama

    ReplyDelete
  4. Blogwalking here :) Dari segmen yang sama. Rajin2 lah melawat blog saya :D

    ReplyDelete
  5. Salam dari segmen yang sama...hihihi

    ReplyDelete
  6. Saya singgah sini.. Dari segmen yg sama jugak~ Good luck and happy blog walking ^^

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama..cantiknya blog awakk..

    ReplyDelete
  8. terbaikkk .. datang dari segmen sama jugakk

    http://bloggerjantan.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI