PANDUAN PENGGUNAAN CMD IKUT SUKATAN YG BETUL - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, August 14, 2015

PANDUAN PENGGUNAAN CMD IKUT SUKATAN YG BETUL

Assalamualaikum..
SHARING IS CARING..
PANDUAN PENGGUNAAN CMD IKUT SUKATAN YG BETUL

Cara Pengambilan CMD
๐Ÿ‘‰ Bagi pengguna baru cmd, anda dinasihatkan untuk mula dengan dos yang rendah.
Contoh : 5-10 drop per day titiskan dalam air 1.5/2 liter dan habiskan dalam masa 1 hari. Naikkan dos secara perlahan2 sehingga mencapai total drop per day yang sepatutnya.
Ini untuk mengelakkan badan terkejut dan juga mengelakkan pengguna mengalami healing proses yg menyakitkan.

** healing proses akan berlaku kepada pengguna yang ada masalah kesihatan. CMD bertindak membaiki sel-sel badan yang rosak dan membetulkan barisan sel dalam badan.

๐ŸŒน Total drop per day = ÷2 berat badan.
Contoh : berat badan 40 kg, so sehari max 20 titik.

๐Ÿ’Ÿ 20 titik tu boleh di bahagi2 kan dalam sehari.
Contoh : 5 drop dlm minuman bfast, 10 drop dlm air 1.5L dan 5 drop sebelum tido.
๐Ÿ’Ÿ untuk baby 7-12bulan = 1 titik sehari
(1 titik dlm 1L air, guna utk bancuh susu sepanjang hari)
๐Ÿ’Ÿ 1 thn - 4 thn = 1-3 titik sehari
๐Ÿ’Ÿ CMD boleh dititik dalam air kosong, air manis dan juga dalam masakan.
๐Ÿ’Ÿ sekiranya pengguna ada penyakit yang berat, boleh tambah 10 titik untuk total penggunaan sehari.
Contoh : berat 40kg = 20 titik sehari untuk orang yang sihat / penyakit yg ringan.
Untuk penyakit yang berat, boleh amik 30 titik sehari (20 titik + 10 titik extra)

๐Ÿš‘๐Ÿš‘ Kesan penyembuhan bergantung kepada tahap kritikal penyakit individu. Penggunaan secara berterusan sehingga 21 hari akan menampakkan perubahan.

๐Ÿ’Ÿ INGAT!!!
๐Ÿ‘‰ maximum pengambilan CMD per day = 40 Drop SAHAJA..
Contoh : jika berat badan 100kg, pengguna cuma boleh amik 40 titik saje.
๐Ÿ‘‰ pesakit buah pinggang tidak galakan mengambil CMD. Jika ingin mencuba, cuma boleh amik 1 titik per day.
**
CMD ada 72 mineral. Pesakit buah pinggang xmampu nak proses mineral yang banyak.
๐Ÿ‘‰ sila minum air yg byk!!!
25 kg = 1L
Contoh : berat 50kg, MINIMUM air sehari = 2 L.

** Sila minum air yang banyak semasa pengambilan CMD untuk melancarkan proses detoksifikasi.


๐Ÿ’Ÿ CMD boleh digunakan juga secara luaran.
Contoh :
๐Ÿ‘‰sapu dikawasan bengkak @ luka.
๐Ÿ‘‰drop dalam air untuk mandian.
๐Ÿ‘‰drop dalam air dan spray ke kulit (untuk ekzema @ gatal2)
๐Ÿ‘‰drop dalam produk kecantikan untuk efect lebih cepat.
**
CMD membuatkan molekul lebih halus dan cepat serap ke dalam kulit/badan.
** kalau cream muka berubah selepas letak cmd (berbuih @ bertukar warna), bermakna produk tersebut memiliki bahan terlarang @ merkuri yg tinggi.


INFO TAMBAHAN
✔ Turunkan berat badan
- minum 1 gelas air + 10 titik cmd 1/2jam SEBELUM breakfast.
- minum 1 gelas air + 10 titik cmd 1/2jam SEBELUM lunch.
- minum 1 gelas air + 10 titik cmd 1/2jam SEBELUM dinner.

** air tersebut boleh ditambah dengan hirisan lemon / sunquick / sesudu asam jawa / biarkan air  kosong sahaja. Ikut keselesaan dan kesenangan masing-masing. Kena rajin dan banyakkan minum air kosong ye. Untuk Proses detoksifikasi.
**total pengambilan sehari = 30 titik.
- sila minum air atleast 3Liter sehari. (air ni tidak perlu ditambah CMD).




6 comments:

  1. ohhh.. ini rupanya rupa CMD ni....

    ReplyDelete
  2. Assalam sha,
    sekarang ni dah ramai yang ber-CMD kan3

    ReplyDelete
  3. Salam kak. .nk tanya.. Saya siti nurhidayah.. Suami saya kena gatal2 kat kaki.. Cmd tu kena campur air ka atau sapu gtu ja

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..