#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger! - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, March 21, 2018

#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

Assalamualaikum..
Hye semua..


http://www.azahrahaman.com/2018/03/segmenazahrahaman-aku-seorang-blogger.html 
tarikh tutup : 30 Mac 2018

1. Bila blog ditubuhkan
Blog ini dibuat pada 03.06.2011.. Dan masih bertahan sehingga kini..

2. Maksud tersendiri nama blog dan url blog
 Masa mula-mula Sha buat blog ini dulu Sha nak dedikasikan blog ini untuk Amani.. Anak sulung Sha.. Kononnya nak share perkembangan Amani di blog ini supaya boleh Amani belek bila dia dah besar.. Namun semakin masa berlalu blog ini dah jadi sebahagian daripada hidup Sha.. Sha berkongsi bermacam-macam perkara di sini.. Minat Sha, Anak-anak Sha, family Sha dan juga review..

3.Ceritakan pahit manis sebagai seorang blogger
 Sepanajng menjadi blogger, Sha menggunakan pendekatan yang sangat mudah.. Sha kawan dengan siapa sahaja yang nak berkawan dengan Sha.. Sha kongsi apa sahaja yang Sha tahu.. Termasuklah mengenai job review.. Pahit ke manis, Sha yang tentukan.. Memang ada je terkecil hati dan terasa tapi Sha malas nak layan dan fikir.. Sha tetapkan pendirian, selagi terdaya Sha akan terus berblog sebab ada je yang mendapat manfaat dari apa yang Sha share..

4. Nasihat kepada blogger lain
 Teruskan berblog.. Setiap orang punya rezeki sendiri.. Kongsilah apa sahaja yang mampu memanfaatkan pembaca..

11 comments:

  1. inshaaAllah kak shaa. akan kc ingat nasihat itu <3

    ReplyDelete
  2. deep nasihat kak sha...insyaallah akan igt

    ReplyDelete
  3. oooo pada mulanya buat blog untuk anak sis nama amani ye. patutlah url kasihkuamani. bila tengok profile name nama kak shahida. hiks. so harini dah terjawab dah. thanks tau sis sudi join segmen azah. betul kata sis. setiap blogger kita ni kena ada pendirian masing2. hal yang negatif remeh temeh letak je kat tepi kan. teruskan kehidupan macam biasa dengan positif sokmo! hiks.

    ReplyDelete
  4. Zumal singgah jalan sini dari segmen yang sama
    http://www.duniazumal.com/2018/03/aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum... sy dr segemen yg sama... salam ukhuwah dan teruskan berblog ya!

    ReplyDelete
  6. ohhh baru faham kenapa url blog ada nama amani hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..