Tuesday, August 6, 2019

Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom joint GA ohsem dari Shuhaida ini.. Hadiahnya menarik okay..

Bismillahirrahmanirrahim... Sempena bulan kelahiran Shu, Shu "mengistiharkan" giveaway ke-tiga bermula pada detik kelahiran Shu iaitu 04/08 6.16 pagi hingga 22/08/2019 6.16 pagi. Pemenang akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08).


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga & Keempat :
(akan diberitahu kelak)



jom support Shu..

14 comments:

  1. Wah Dhia Cotton 🥰 Cantikk. All the best Kak sha 🥰

    ReplyDelete
  2. good luck sha :)
    menarik hadiah nyer...

    ReplyDelete
  3. wahhh, semoga berjaya Kak Sha ^^
    menarik hadiah2nya...

    ReplyDelete
  4. Waaa tudung Malaysia.. good luck sha

    ReplyDelete
  5. gudluck, singgah dari giveaway yg sama :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Good luck Sha.

    Menarik tengok tudung tu kan.

    Ruby pun join juga :)

    ReplyDelete
  7. Hye awak, ema datang dari GA yg sama https://ematunz.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaad.html

    GA ema tamat 25/8 ni, singgah tau https://bit.ly/2KuA5io

    ReplyDelete
  8. Good luck! Singgah sambil follow dari segmen yang sama :)

    www.naniena.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »