Assalamualaikum..
Hye semua..
Ini antara minuman yang Sha beli secara single sachet.. Walaupun di pek nya tertulis Ice Tea namun Sha bancuh panas.. Minum di pejabat yang sejuk lebih sesuai panas dari ais.. kikiki..
BOH Ice Tea Lemon Lime (14.5g) - RM1.79
Sha rasa syok pula minum panas-panas air ini.. Gabungan lemon dan limau tu memang ngamlah.. Pekat airnya.. Puas hati bancuh sepeket tu..
BOH Ice Tea Peach (14.5g) - RM1.79
Semerbak bau buah pic tu masa buka bungkusan.. Bila kena air panas lagi wangi bau dia.. Rasa pic tu memang ngamlah dengan Sha.. Suka pula Sha minum panas-panas.. Rugi pula tak beli 2 sachet.. Kalau tak boleh bancuh 1 panas dan 1 lagi sejuk.. kikiki..
BOH Ice Tea Orchard Splash (14.5g) - RM1.79
Rasa teh dengan buah mangga ini memang menyegarkan.. Dua rasa yang bergabung dengan cantik dan menggoda di lidah.. Kalau suka sejuk boleh tambah ais tapi Sha suka minum panas.. Ngam ja dia lalu tekak..
mesti harum bau nya kan masa buat tu... dana suka bau peach harum
ReplyDeleteMacam best ... Nak try cari
ReplyDeleteooo jenis serbuk ya... sy igt kan dlm bentuk uncang
ReplyDelete