Saturday, May 9, 2026

Farm Fresh Yogurt: Original

Assalamualaikum..
Hye semua..

Saja Sha cuba yang biasa ini.. Okaylah tak terlalu pekat macam yang Greeks tu.. Versi biasa ini lebih lembut sikitlah rasa dia, bolehlah makan macam tu ja.. Tak terlalu ganas rasa dia di tekak.. Makan kosong pun okay, tambah granola atau buah-buahan pun okay ja.. Tapi tetap tak menarik untuk Sha.. kikiki.. Sha lagi suka yang ada buat.. Lebih syok nak makan..

Farm Fresh Yogurt: Original (120g) - RM3.20

Nampak ja macam pekat, tapi tak adalah sepekat versi Authentic Greek..

3 comments:

  1. Yg begini baru fav saya 😍😍😄. Tp kdg original ini pun msh ada sedikit gula. Krn itu saya tetap prefer plain, yg betul2 tanpa gula. Cuma original pun okelah, apalagi kalau makan dengan raisins, sedaap.

    ReplyDelete
  2. Bagus amalkan yogurt tiap hari. Probiotic and prebiotic yg elok untuk sistem penghadaman. Saya pun suka. Tak kisah yg plain ke yg dah ada buahnya.

    ReplyDelete
  3. Pernah makan. Versi buah apa entah. Sedap jugak. Rasa berlemak.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..