Thursday, March 29, 2012

-Hobi Baru-

Assalamualaikum dan selamat petang....

    Cewah2... tetibe formal lak.. hehehehe... saje je nak berformal-formal.. hahaha... xde maknenye... kali nie aku nak cite pasal hobi baru yang diperkenalkan oleh suami... kalo ikutkan xde la baru cume sebab dah lame x melakukannya... kira baru nak maen balik r... cewah2... sewonok betul bila dapat beraktiviti begini.. hobi baru tu menunggang atau mengayuh basikal.. hehehe.. tambah2 bila bawak amani naek sekali.. memula die cam cuak je.. tapi bila dah masuk round yg kedua kemain sewonok lg die.. siap usik gear n nak berdiri lak.. tp maser aku ngayuh tu jalan rata.. nie td basikal baru sampey dari kg(khamis - 29.3.2012) .. xtau r camne nanti bile ngayuh kat kawasan poli yang berbukit bukau nie.. hahahahaha.. jgn semput udahlah... memule mungkin sakit sikit la kot... hehehe... berhobi sambil menyihatkan badan... semoga stamina semakin mantap dan body pun semakin sihat n slim.. hahaha.. bole r amani berseronok... hubby nye basikal racing zaman tok kadok x siap lg.. kalo dah siap bole r berbasikal bersama-sama...


Update 11.12.2018 : Basikal ini Sha sedekahkan kepada kawan anak Sha..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »