Friday, November 20, 2015

Drama China - The Injustice Stranger (2015)

Assalamualaikum..

Jom sembang drama bersiri yang tengah main di NTV7..
Menarik drama nie sebab ada misteri.. penyiasatan.. roh orang mati.. pastu pompuan sombong yang elegant.. Sha x tengok dari mula..
Ada termiss dan terskip..
Jadi xberape pastilah permulaannya macam mana..
Tapi yang pasti, pertengahannya memang menarik..
Watak utama memang ohsem..
Drama ini setiap hari isnin - khamis..
Jam 9.30mlm - 10.30mlm..
Pelakonnya pun best dan ohsem..
Drama ini baru je bermula pada 27 Oktober 2015..

Sha try juga search mengenai drama ini tapi x banyak sangat info..
Kalau ada pun dalam bahasa cina..
Sha x faham.. Cuma yang boleh sha cakap citer nie menarik..
Lakonan dibuat di Kuala Lumpur..
Drama cina tempatan Malaysia ye kengkawan..
Sha minta maaf sebab x jumpa la pulak nama-nama pelakon nie..
Jenuh dah cari.. Kalau ada yang tahu, sharelah kat sini ye..

 Poster yang Ohsem

 Pelakon-pelakon ohsem..


4 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »