Sunday, January 11, 2026

Oriental Kopi: White Coffee Roasted Charcoal & Himalayan Salt

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dua lagi rasa dari jenama Oriental Kopi ini.. Ini ulasan akhir untuk rangkaian minuman segera dari jenama ini.. Ini dua jenis kopi yang dipanggang dan ditambah garam.. Memang unik tapi tetap sedap..

Kopi ini rasa dia memang pekat dan padu.. Tak manis.. Lepas tu dia ada rasa kopi yang dipanggang, macam mana ya nak terang.. Rasa dia sedikit unik tapi masih sedap.. Tak sama macam kopi yang biasa tu.. Kalau nak kan kelainan, bolehlah cuba yang ini..
Kopi dengan garam ini, memang berikan rasa yang unik tapi masih sedap.. Rasa garam tu taklah terlalu menyerlah, dia macam samar-samar ja.. Jadinya tak lah mengganggu rasa kopi tu.. Garam tu berikan satu rasa yang lain untuk kopi ini tapi sedap.. Memang bolehlah cuba kalau nak kan kelainan..

2 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »

Review & Rating

Sha's bookshelf: read

Disergah Penunggu Pokok Ara
really liked it
Kali ini tok ketua dan Berahim telah terbuka hijabnya.. Memang lagi teruk lah terasa gangguan..
Dijenguk Hantu Penanggal
really liked it
Kelakar lah kali ini.. Hahaha.. Terbaiklah Christopher sebab erjaya elakkan gigitan penanggal tu.. Siap nak ditanduknya.. hahaha..

goodreads.com