Wednesday, November 29, 2017

Justice League (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.

Spoiler alert!!

Yeah!! Dah tengok cerita Justice League.. Pendapat Sha, ceritanya pendek sangat.. Hehehe.. Paling suka bila Superman jeling masa The Flash lari tu.. Yang tu memang ohsem..
Gabungan hero-hero yang agak menarik.. Sebab Batman tak ada kuasa yang dasyat selain bantuan gadjet dan kekayaan beliau.. Tapi dengan bantuan beliau mereka bersatu.. Watak The Flash nampak kebudak-budakkan.. Ending credit dia boleh lumba lari dengan Superman memang kelakar..
Masa Superman hidup balik tu, pada Sha menakutkan.. Yelah.. Dah mati lepas tu hidup balik.. Tak ke seram.. Mujurlah ada senjata rahsia.. Tapi memang rasa macam kuasa Superman lagi dasyat lepas dia hidup balik..

Ending credit untuk filem ini pun ada dua.. Kena tunggu sampai hujung baru keluar pawagam.. Satu masa superman lumba lari dengan The Flash.. Satu lagi Lex Luther lepas penjara.. Jahat sungguh si Lex ini.. Filem yang best.. 

3 comments:

  1. kin pun dah tgh haritu, memang best!

    ReplyDelete
  2. nak tengok haritu tapi bila ada wonder woman tu, rasa macam ermmm..sbb tengok movie wonder woman, alahai...tak berapa nak best...

    ReplyDelete
  3. Nak tengok jugak plzzzzz.. hahaha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »