Monday, March 25, 2019

Wall's Asian Delight - Coconut Corn

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari tu dah cuba Kelapa, kali ini kita cuba kelapa jagung pula.. Pergh!! Berbaloi bayar RM1.90 okay.. Rasa lemak kelapa yang dicampurkan dengan jagung memang sedap.. Siap ada jagung seketul seketul lagi.. Tambah musim panas ini, memang best makan aiskrim.. Korang dah cuba ke? Pada Sha emmang berbaloilah harga dan aiskrim ini.. Ini untuk tekak Sha lah.. Tekak korang, tak tahulah kan..



19 comments:

  1. Sedapnya nampak. Tambah2 masa cuaca panas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap Jannah.. Lemak kelapa dan jagung tu memang best..

      Delete
  2. wahhhh.. sedap ni. lagi2 musim panas ni. hhe

    ReplyDelete
  3. wah..sdap ni..nnt nak bli jgk la..:)

    ReplyDelete
  4. ada tgk juga eskrem dr asian delight ni tp belum try lg mn2 perisa

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pulak rasa aiskrim kelapa. First time nih. Nampak sedap

    ReplyDelete
  6. pernah makan yg aiskrim potong..kelapa mmg sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pula kalau yang aiskrim potong tu Sha suka kacang merah.. Yang lain tak cuba pun.. hehehe..

      Delete
  7. Apa ni???? Jgn la bg menggoda .. Ok esok insyaallah akan dicari ..haha.

    ReplyDelete
  8. Terus terasa nak la pulak.. Makan dengan roti.

    ReplyDelete
  9. ais krim jagung, letak apa pun mmg sedap...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »