Friday, July 10, 2015

Drypers Baby Club

Assalamualaikum...

Yeah!!!! setelah sekian lama bertangguh, akhirnya berjaya gak redeem..
Meh nak share dengan semua.. Macam mana nak buat...
Tau x pengguna Pampers Drypers yang kita boleh collect point tiap kali kita beli pampers drypers..
Seriusly.. x tipu.. lepastu point-point tu kita leh tukar dengan barang..
Sha tau pun kebetulan jer dari blog ARZMOHA dekat entry Sini dan Sini

Sha redeem apa?? hehehe.. disebabkan point x banyak dan saja nak test..
Sha redeem Drypers Baby Wipes 40's & Talcum 120g pada 08.07.2015...
Maaflah baru up entry.. lewat pulak.. hehehe.. jangan marah ye..



Jadi marilah kita kumpul point yer kengkawan..
Nak tau macam mana nak redeem??
Senang jer..

Memula pergi website http://www.drypers.com.my/
Lepastu klik Drypers Baby Club.. nanti dia kuar form nie..


Lepastu isi lah form tu yer.. Bila dah register baru boleh claim..
Nak claim klik Point Shop


Masukkan Drypers Unique Code anda..
Lepastu bolehlah shopping... senang je kan..

Dekat mana nak dapat Drypers Unique Code tu??
Senang jer.. Nah tgk gambar nie..
Owh ya.. sebelum terlupa..
Point nie expired bila anak kita umur 5 tahun..
Tengok maklumat penting macam dalam gambar di bawah ini..



19 comments:

  1. MV baru jer join drypers ni..tapi mcm mn nak kumpul point..bby pki huggies..done magnum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..sayanglah MV..kalau x boleh kumpul point..

      Delete
  2. yeah...mari bsama2 kumpul point

    ReplyDelete
  3. sll lupe nk isi point....simpan sesaje plastiik drypers hehe

    ReplyDelete
  4. (y) . nice sharing akak . untuk ibu2 boleh cuba ^^

    ReplyDelete
  5. (y) . nice sharing akak . untuk ibu2 boleh cuba ^^

    ReplyDelete
  6. Rugilah kalau tak gunakan kelebihan yang ada. Jadi pengguna bijak

    ReplyDelete
  7. Belum ada nak lagi nak join..hehehe

    ReplyDelete
  8. Peluang yang perlu diambil untuk pengguna yang bijak...

    ReplyDelete
  9. Teringin nk join tapi xde anak lg

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »