Tuesday, August 1, 2017

Buku Pre-Order Sudah Sampai

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Akhirnya sampai juga buku-buku ini..
Buku ini Sha pre-order..
So memang kena menunggu dengan sabar..
Tapi bila tengok kawan-kawan duk update, i jealous..
Bila sudah sampai di tangan rasa macam kekasih yang dapat bunga.. hehehe..

 Pelaris oleh Muhammad Fatrim..
Sha pre-order dengan penulis..
Buku ini Special edition.. 
Ini memang untuk koleksi Sha..
Bukan sahaja dapat buku tapi Sha juga dapat penanda buku, gift yang comel dan coklat..
Semoga makin murah rezeki penulis..
Korang nak ke? Boleh cuba tanya di Facebook Muhammad Fatrim..
Rasanya beliau ada print lebih buku ini..

Siap dapat tandatangan dan ucapan dari penulis lagi..

Novel ini Sha pre-order dengan CUTE Publication..
Harga pre-ordernya sangat menarik..
Memang tak lepas peluanglah..

Memula memang tak boleh nak order..
Tapi rezeki Sha, ada kengkawan yang beli buku-buku pre loved Sha..
Dengan hasil jualan itulah Sha berjaya pre-order buku-buku ini..
Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi membeli dengan Sha..
Sabar menanti ketibaan parcel korang..

2 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »