Tuesday, August 29, 2017

Death Note (2017 film)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Death Note versi American dah keluar..
Ditayangkan di Netflix pada 25.08.2017..
Ramai juga yang review kata tak best..

Pada Sha bukan tak best tapi memang memang memang tak best... 
Hancur dan hancur.. 
Dahlah ganas gila..
Tak sesuai ditonton bersama kanak-kanak.. 
18sx dan 18sg..
Hancur harapan.. Sha tengok 15minit awal je dah kecewa..
Tapi tengok jugalah sampai habis.. 
Memang menyesallah tengok..
Tak pernah lagi rasa menyesal macam ini.. Huhuhu..
Korang dah tengok?


14 comments:

  1. tak nak la tgk. still suka yg versi jepun lagi..hihi

    ReplyDelete
  2. rasanya saya perah tengok cite ni dulu2

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kalau WP nak tonton, tontonlah versi Jepun.. Versi Amerika nie mengarut..

      Delete
  4. Replies
    1. yg versi america nie tak best langsung mv..

      Delete
  5. Teruk sungguh nampaknya cerita ni. Tak elok lah nk tgk dgn anak kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Agak teruklah untuk Sha.. Memang tak sesuai tonton bersama anak-anak..

      Delete
  6. action teruk sangat ka ? yang jepun nye yang latest seddddih T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada Sha teruklah.. Huhuhu.. Yup yang latest punya sedih kan..

      Delete
  7. Replies
    1. Tak tengok pun takpe sis.. mengarut je yg versi america nie..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »