Tuesday, August 8, 2017

Weekand Bersama Amani & Imani

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Hujung minggu ini kami tak kemana..
Sementara encik suami mengemas bilik dan Sha mengemas baju Amani &  Imani, mereka main mainan yang Sha beli di Lazada hari itu..
Baru berpeluang bagi dekat mereka..
Teruja mereka dengan mainan itu..
Saling berkongsi dan main bersama..

 
 Tu dia.. Main susun-susun puzzle..

 Inilah rupanya..

 Ada macam-macam warna baju dan juga ekspresi muka..

 Ada mak bear, ayah bear, anak lelaki bear dan anak perempuan bear..

Yang ini pula mainan doktor-doktor tu.. Siap ada begnya..

6 comments:

  1. Saya dah lama berkenan yang pretend play doc tu...tapi sampai sekarang belum belu..haha

    ReplyDelete
  2. Alahai, comelnya mainan anak-anak akak...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar & selamat pagi pada sis

    Hujung minggu banyak habis masa dengan anak anak ya

    Alhamdulillah

    Masa berkualiti dengan keluarga kan

    masa mereka kecil ni lah kita kena bina hubungan dengan mereka

    Insyaallah

    Nanti dah besar mereka akan ingat kita

    ReplyDelete
  4. Comel-comel.. Bestlah anak-anak..

    ReplyDelete
  5. Bestnya main puzzle bear tu, ala2 patung kertas zaman kecik dulu, pasang2 baju, haha. Nama apa kak? nak beli kat anak buah nanti

    ReplyDelete
  6. Wahhh puZZLE hadiah tu comel

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »