Tuesday, August 1, 2017

Jom Pre-Order Novel Pendosa & Mental

Assalamualaikum..
Hye semua..

Korang minat Psiko thriller tak?
Kalau minat bolehlah cuba baca novel penulis ini..


Tajuk: Pendosa
Genre: Psycho-thriller
Terbit: Ogos, 2017

Dia terus termangu-mangu, mengambil masa untuk menghadam permintaanku. Keyakinan yang selama ini tersarung pada mukanya, rabak. Kekeliruan yang maha dahsyat menular di atas raut wajahnya, menukarkannya dari seekor binatang ganas kepada seorang lelaki yang lemah. Dia kembali kepada fitrah, menjadi dia yang sebenar-benarnya. Seorang lelaki pengecut yang menjana kekuatan dengan memuntah kedarah ketakutan orang lain. Ketakutan yang ditimbulkannya terhadap setiap mangsanya. Tenaganya datang dari situ. Aku tahu kerana suatu masa dahulu aku pernah jadi dia. Halkumku bergerak menelan liur. Terasa kesat. Terasa perit. Risau memikirkan condong arah mana keputusannya.

Detail boleh ke Facebook Tajul Zulkarnain

6 comments:

  1. Replies
    1. Tapi bukan cerita seram mai.. Psiko thriller je..

      Delete
  2. Replies
    1. Bolehlah preorder mama..yang nie tak seram tapi psiko thriller..

      Delete
  3. Hadoii dia keluar lagik pulak.. x boleh dh. pulus dah kering beli brg baby.. ekekke

    ReplyDelete
  4. mak ai..tengok cover dah dpat rasa cerita nya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »