Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, February 21, 2013

PTPTN owh PTPTN

Alhamdulillah... Berjaya jugak menyelesaikan hutang PTPTN walaupun ade sedikit sakit hati sebab dikenakan kos mahkamah tapi xpelah, masih dalam budget.. Sekurang-kurangnya dah x terbeban dgn PTPTN... Cuma perlu menunggu 6 bulan lagi untuk betul2 clear dari PTPTN.. Surat pelepasan hutang baru je terima tadi.. Bahgia2.. harap2 lepas ni no more Hutang PTPTN...


Update : Settle dah PTPTN... buhbye PTPTN..
Pesanan saya pada rakan2 yg meminjam dengan PTPTN, kalau memang ada duit lebih, baiklah settlekan hutang PTPTN..

Friday, February 15, 2013

Kandungan Besar??

8.2.2013 aku gi wat scan kat Klinik Iu dan Anak. Tetiba doktor tu tanya, baby first berapa kilo masa lahir? Aku cakaplah 3.05kg.. Owh besar.. Pastu dia scan lagi.. Doktor tuh macam x puas hati jer.. Aku nak usha jantina anak pun xdapat.. hehehe.. Alih-alih dia bagi tahu baby dah 2.7kg nie.. aku ingat xde apalah.. Pastu dia tanya dah minum air gula ke.. Aku cakaplah dah. Result ada dekat dalam buku merah.

Sudahnya doktor tu bagi tahu baby awk nie besar tau.. Baru 35 minggu tapi dah 2.7kg.. Minggu depan minum air gula ye. Pastu nanti kena jumpa pakar kat Hospital Slim.

Warghhhh.... Doktor siap cakap mungkin x leh bersalin normal, kena operate... Xnak wei.. xnak... huhuhu.. Ya Allah kau permudahkanlah segalanya untuk hambamu ini...


Update : Minum air gula 13.02.2013 tapi aku muntah balik.. hahaha... tp x ckp misi.. dah misi xtanya.. den diam jelah... hehehe

Tengah tgu masa jumpa pakar jer.. nak dgr pakar cakap apa pulak.. aku rasa mesin scan doktor tu yg problem.. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI