Shoplinks.Asia

Saturday, April 11, 2015

Perkhidmatan Penghantaran Makanan (Delivery Food)

Hohohoho..
Sekarang makan pun orang anta..
Cakap je nak makan apa..
Call dan makanan pun sampai..
Selalunya perkhidmatan macam nie hanya disediakan oleh Fast Food..
Tapi sekarang bukan takat Fast Food..
kuih muih pun orang delivery..

Sekarang Delivery ada macam-macam jenis makanan..
dari Fast food...
Nasi.. kuih muih... rojak buah..
Dessert macam bubur, sagu gula melaka..
Menu diet pun ada..
Air detox pun ada..
Dari sarapan pagi.. makan tengahari, minum petang, makan malam sampailah makan lewat malam..
Pelbagai jenis.. Just call dan makanan pun sampai..

Biasanya service macam nie terdapat di bandar2 besar dan pesat membangun macam
Kuala Lumpur, Lembah Klang.. Manjung..
Pekan-pekan kecil baru nak ada..

Apapun yang penting ada duit..
Selamat menjamu selera ye..

Just nak bagi tau.. Ini menu yg saya order dan di hantar kepada saya..
Meatball cheezy.. (air tu bancuh sendiri)
Tempat kat Kg. Gajah, Perak..

1 comment:

  1. Hi.. boleh sy dpt kn nombor delivery nye??

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI