Monday, August 4, 2014

Percutian Ke Melaka

Maaflah entri lama.. Lupa nak Published.. hehehe..

Melaka lagi...

Percutian kali ini niatnya adalah nak bawak anak dara pergi mandi waterpark sambil jalan-jalan cari makan...
Menunaikan hajat nak makan asam pedas tetel yg marvelous dan mengancam jiwa raga...

Disebabkan niat nya nak bercuti dan bersantai maka gerak dari PSAS xde la terkejar-kejar.. Sempat lagi pergi ofis hantar kek dan bungkusan.. Kemudian hantar pesanan Melty Choco dekat Staf Pentadbiran.. Alhamdulillah rezeki anak..

Kami gerak dari PSAS lebih kurang pukul 9 pagi.. sampai dekat Melaka dalam pukul 1.30 tgh.. Kira oklah xde rushing2.. Sampai2 jer kami pun memulakan lah pencarian hotel yang murah sewanya..
Cari dekat area Melaka Raya jer.. Senang..
Akhirnya kami memilih untuk menginap di Queenspark Hotel.. Kebetulan tgh promosi.. Memang best la harga bilik sekali breakfast.. Bilik xde karpet.. Katil Queen satu, 2 kerusi, ada meja kecik, ada peti ais, tv, almari, meja solek.. mmg best la.. Yang paling best ada ruang untuk anak2 berlari-larian.. Memang sangat bersih, pekerjanya pun friendly.. Layanan best.. Air panas pun ada disediakan di luar bilik.. Makanan oklah.. kena ngn tekak org melayu.. Bawah nie le jamu mata ngn gambar-gambar di bilik hotel..








No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »