Assalamualaikum..
Hye semua..
Hari ini masih lagi bertugas di kaunter nombor cumanya hari ini tak adalah sebok sangat.. Tenang sahaja... Sambil-sambil tengok pesakit, sambil-sambil tegur staf.. Gitu.. Kikiki.. Cumanya pagi ini perut meragam sikit.. Mujur tandas tak jauh dari tempat bertugas.. kikiki.. Lepas bertugas kita sertai jamuan perpisahan staf kewangan.. Sha naik tu jamuan dah mula jadinya Sha ambil makanan dan masuk perpustakaan.. Makan dekat pejabat Sha lebih selesa.. kikiki.. Menu banyak tapi Sha ambil apa yang Sha nak makan je..
Merenung..
Ambil nasi, kuah pajeri, ayam goreng, ikan masin, timun sikit dengan kerabu mangga..
Buah jambu asam boi, tembikai, tart, kuih kaswi dan cara berlauk..
Wow..Bestnya ada jamuan..Teringin pulak jambu Batu cicah Asam...
ReplyDeletecara berlauk tu nampak lain sikit dari yang biasa
ReplyDeleteBest bila ada makan-makan dekat ofis...
ReplyDeleteWah, ada kerabu mangga jugak. Jambu asam boi tu pun buat orang terliur hehe
ReplyDeleteCara berlauk, unik namanya. Penasaran nak coba jadinya😄.
ReplyDeleteWaah ada ikan asiinya..sedaaap, apalagi kalau ada lalapan dan sambal belacan
ReplyDelete