Shoplinks.Asia

Wednesday, April 9, 2014

Asam Pedas & Kari Kepala Ikan Kuala Kubu Bharu

Kuala Kubu Bharu

Sudah ramai yang bercerita mengenai asam pedas dekat Kuala Kubu nie.. Cuma hari tu baru berkesempatan nak singgah.. X sangka pula selain dari asam pedas ada juga kari kepala ikan..  Asam pedas dia aritu terlebih garam.. hehehe.. Tapi kari kepala ikan dia mmg tip top.. Sangat sangat mengancam.. harga pun ok..  Sebab sekali dgn nasi kan.. Dekat nasi tu ada sayur kobis ngn telur masin.. Sayur kureng sikit.. Yang lenlain mmg best.. Asam pedas dia ada ikan kembung dgn pari..  Jangan lupa sekiranya lalu or pergi Kuala Kubu Bharu singgahlah merasa ye.. Kedai nie betul2 berdepan dgn trafiq light nak ke kuala kubu.. tepi jalan jer.. Kalau x silap waktu operasinya dari pukul 11 pagi sampai tengah malam.. (Maaflah kalo silap..)

Selain daripada ini, ada satu gerai kat deretan kedai berdepan bus stand kuala kubu menjual tempe goreng cicah sambal kicap.. memang marvellous.. Rugi kalo x rase pada pengemar tempe..

Kari Kepala Ikan yang sangat best (RM15)

Asam Pedas Ikan Kembong

















No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI