Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, July 27, 2015

Jobs From Zalora

Assalamualaikum...
Mai nak share...
Bukan nak berlagak ye..
Just nak kongsi kegembiraan..
First time dapat job luar..
13.07.2015 first email dari Zalora...
Terkujat tau.. Yellah x pernah-pernah kan...
Nasib baiklah hp memang link ngn email..
Dapat email Zalora tuh sebelah petang...
So replylah cakap setuju.. diapun bagilah detail apa yang dia nak iklankan..
14.07.2015 sha pun upload entry Hijab Style Raya 2015 untuk Zalora..
15.07.2015 Zalora bagi Sha voucher shopping RM100..
alhamdulillah walaupun bukan cash tapi still dapat payment...
kalau nak tau.. Sha bukanlah terror sangat BI..
Reply email Zalora tu guna basic BI jer...
tapi kalau dah rezeki, pasti x lari kemana ye x..



Hari ini 21.07.2015 Sha shopping guna voucher Zalora tuh...
Belikan En. Suami bufday present...
Walaupun lambat lagi kan...
Dah alang-alang dapat voucher, kita shoppinglah...
Alhamdulillah.. sedikit demi sedikit Blog Kasihku Amani mula mendapat job..

Kepada sesiapa yang ingin untuk sha review mengenai produk atau perkhidmatan mereka bolehlah email Sha di coklat.funky@gmail.com ataupun shahida.library@gmail.com..
Murah-murah jer.. Jangan risau yer.. Entry akan dibiarkan kekal di Blog...

31 comments:

  1. Alhamdulillah ...rezeki juga tu sis. Peluang untuk tingkatkan blog sendiri untuk masa depan, tahniah sis! ^^

    ReplyDelete
  2. mari sini blogwalking... terima kasih join segmen Yana... nie link untuk blogwalking http://officalmissyana.blogspot.com/2015/07/peserta-segmen-aku-nak-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck for futher jobs.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah atas rezeki.

    ReplyDelete
  5. Hi shahida. Salam kenal. Kita duduk takjauh pun. secoet je. hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal marziah..hehehe..nanti leh gather2..

      Delete
  6. Alhamdulilah tahniah sha rezeki tu ekin dah lama buat blog xde dapat job lagi taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tq ekin..InsyaAllah nanti ada rezeki ekin..

      Delete
  7. Assalam sha,
    alhamdulillah
    tahniah3
    moga terus maju jaya naaaaaaaaa

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI