Shoplinks.Asia

Friday, September 25, 2015

Program Affiliate SIMPLEHIJAB

http://simplehijab.co/?id=jnaz

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:


Keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate ini adalah:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian - bergantung kepada jenis tudung yang akan dibeli pelanggan.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Jom DAFTAR

39 comments:

  1. menarik juga ye.macam teringin nak join.

    ReplyDelete
  2. Bagus ni utk tmbh pendapatan....;-)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Meh ekin..boleh gak dapat duit, sikit2 lama jadi bukit..

      Delete
    2. nak join copy ayat mcm sha boleh ke hihihi

      Delete
  4. Menarik ni..peluang untuk tambah pendapatan

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  5. Assalam sha,
    good luck uols

    psstt : iols ni dok tak daftar2 lagi ni haaaaa

    ReplyDelete
  6. menarik juga program ni, ramai blogger dah sertai kan ,all the best :)

    ReplyDelete
  7. menarik sangat ni sha, first time jumpa syarat yang sangat mudah nak ikut

    ReplyDelete
  8. Bagus juga join program macam gini. Dapat lah juga sideincome

    ReplyDelete
  9. Dulu pernah juga dengar pasal ni

    ReplyDelete
  10. buka laman web tu..tapi tak bolehdah daftar

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI