Shoplinks.Asia

Wednesday, September 30, 2015

TOPUP RM30 PERCUMA 1GB

Promosi Tune Talk

Setiap kali topup RM30 Dapat Data Internet PERCUMA 1GB Untuk Tempoh 7 hari???Betul ker?

Itu dulu tapi sekarang tempoh dipanjangkan dari 7 hari kepada 1 Bulan...

TOPUP RM30 PERCUMA 1GB(for 1 month)

Wow..wow..Telco mana nie?
Dapat apa lagi?
takkan DATA INTERNET PERCUMA sahaja?

Nak tiket kapal terbang PERCUMA?
Nak DISKAUN 30% tidur kat hotel?
Nak DAPAT DUIT setiap bulan?
Nak dapat insurans kemalangan peribadi PERCUMA?
Nak tahu lebih lanjut?

PM/Whatsap : 0192673703 (sha)

36 comments:

  1. Ehh Sha pun guna jugak ke Tone Excel nih..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Best tasha..dapat internet free, dpt percent lg..

      Delete
  3. Replies
    1. Menarik kak murni.. berminat msg sha ye..

      Delete
  4. kawan ada buat tune talk ni jugak, dengar2 dia cerita aritu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kira berminat leh la msg2 dgn sha.. bnyk gak kelebihan dia..

      Delete
  5. uish sakan ni.. menarik tawaran nya..

    ReplyDelete
  6. good job ekin pun ada join hihihi

    ReplyDelete
  7. Zaf dah lama pakai ni... alhamdulillah.. yang penting ada insurans.. kan...

    ReplyDelete
  8. Waa.. Macam berminat.. Betul ke ni?

    ReplyDelete
  9. macam ok je....

    done follow u as sponsor :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Yup kak zai.. percuma 1gb untuk sebulan..

      Delete
  11. Salam dear, kita dah pos buku, nanti check ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam linda.. kita da dapat buku..tq ye..

      Delete
  12. wow.. banyak tu yg dapat.. hebat gak ni =)

    ReplyDelete
  13. jom join GA ni...rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  14. line dia kalau kat umah mv tak berapa elok

    ReplyDelete
  15. tunetalk memang betul ekin masa kelantan sempat gak join

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI