Shoplinks.Asia

Tuesday, September 1, 2015

Masimo - Chiffon in a cup

Assalamualaikum..
Meh sha share makanan ringkas untuk minum petang..Buat makan masa breakfast pun ok juga.. Tambah2 untuk mereka yang sibuk dan berkerjaya..
Makanan itu ialah.....
Chiffon in a cup keluaran Masimo..
Ada dua perisa iaitu Classic dan Mocha..
Feveret saya Mocha.. Makan pula bersama neslo.. Pergggh!!!Memang x pandang kiri kanan dah.. hehehe..
Rasanya yang gebu, lembut dan sedap membuatkan ianya makanan segera yang paling ringkas dan cepat untuk dimakan..

Mocha & Classic

10 comments:

  1. sat lg balik kerja terus nak p beli

    ReplyDelete
  2. kalau yang classic tu rasa apapulak kak

    ReplyDelete
  3. Pnh try tp xkena dgn tekak yui.. huu

    ReplyDelete
  4. Wuish dah makan lapar balik tgk gambar ni.. Ni antara makanan feveret ni..

    ReplyDelete
  5. Assalam sha,m
    pernah tengok kek ni
    tapi tak pernah beli
    besor jugak kan kek dia kan3

    ReplyDelete
  6. sedap eh ? hahaha.. CT prejudis sket ngan massimo wakaka..
    sbb diorang nak saing ngan gardenia..

    ReplyDelete
  7. Oh pernah juga nampak ni.
    Tapi belum pernah cuba.
    Kena gak cuba macam ni dah ada review baik hehehe...

    ReplyDelete
  8. Oh pernah juga nampak ni.
    Tapi belum pernah cuba.
    Kena gak cuba macam ni dah ada review baik hehehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI