Shoplinks.Asia

Tuesday, September 8, 2015

Lawatan ke Perpustakaan Desa

Assalamualaikum..
Moh kite menambahkan ilmu..
Pada hari Jumaat (28.08.2015) yang lepas, sha dan officemates ada buat lawatan ke Perpustakaan Desa di Kg. Poh, Bidor. Seriously tempatnya memang tenang dan aman.. Sesuai sangat untuk membaca.. 
Koleksi buku-buku terkini pun banyak.
Jadi tunggu apa lagi.. Moh le singgah..

Sematkan dihati membaca itu budaya yang sihat.. Pupuklah minat membaca dikalangan kita.. Cewah.. berkempen pula..

Tempoh peminjaman : 2 minggu
Jumlah peminjaman bahan : 4 buah




Alamat : Kampung Poh Tambahan, Perak, 35500 Bidor, Malaysia

No Telefon : 05-418 9100

26 comments:

  1. Salam selasa..
    Singgah pagi di sini :)

    ReplyDelete
  2. last jejak kaki kt perpustakaan desa kt kawasan cik en ms sek je dlu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Rajin la sikit.. tu pun sebab tugas husna..

      Delete
  4. spesis pemalas macam CT mmg heheh hehe sebut library lari dulu..
    dulu kat sekolah.. masuk library kalo ada kelas je..

    ReplyDelete
  5. salam...budak sekarang dah tak mau gi library.. lg suka baca dari ipad atau tak nak membaca langsung :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengan jasmarina.. bebudak skrg kurang minat membaca..

      Delete
  6. Replies
    1. Yui.. meh dtg library tmpt akak keja nie..

      Delete
  7. Dah lama tak singgah library awam..sekakrang ni pi library kat ofis ja..

    ReplyDelete
  8. ms kecik2 dlu kalau mak bw g library seronok sgt..dlu hobi baca buku..loni hobi BW pulak..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah ngn sha kak murni.. memang minat sangat membaca daru sekolah..

      Delete
  9. kan best kalau gred pembantu perpustakaan boleh masuk perpustakaan desa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan MV.. banyak sikit pos.. tp tu lah, yg dekat perpustakaan desa semuanya kontrak..

      Delete
  10. untung la budak2 kampung situ boleh membaca :)

    ReplyDelete
  11. tak ingat dah bila kali terakhir masuk perpustakaan.. hahahha

    ReplyDelete
  12. dl kt bangunan lama rajin la pi pinjam buku kt pustakaan awam area bayan baru...lani dh jauh susah ckit...jenuh nk terjah p sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betollah kak zai.. faktor jarak niememainkan peranan juga dlm menarik minat pengguna..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI