Shoplinks.Asia

Wednesday, July 22, 2015

Tragedi Lenovo S930

 
Lenovo S930

 Tragedi di suatu hari...
Setelah hampir setahun, akhirnya punah...
Jatuh dari tingkat dua..
Peristiwa berlaku sebelum puasa.. Jun 2015
Dicampak oleh anak daraku yang kecik..
Nak buat macam mana, sel-sel otak tengah berhubunglah katakan...

Tapi hati x ralat sebab dah guna semaksimum mungkin..
Walaupun harganya x mahal tapi penggunaannya memang maksimum..
Akhirnya dia pun pergi...
Tolak kat kedai HP dapatlah RM100...
Beli RM700.. Jatuh teruk tau harganya.. hehehe...

10 comments:

  1. bertabahlah kak dengan kerenah anak akak. sepupu saya yang kecil kecil tu pernah buang CD korea saya dalam kolam ikan kat kampung. rasa nak nangis time tu. nak tampar kang anak orang. dah la CD tu mahal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..gitulah kalau ada anak, haziq..

      Delete
  2. Hehehe...

    Tapi, dah dapat yang baru...

    Sorry, sebab scrol dari ataih.. dapat la cerita yang latest dulu.. mih mih mih

    ReplyDelete
  3. gitulah kalau market gadget2 ni kak..
    tapi kalo da guna puas n betol2 xpe kot rosak..
    da beli baru da kan ? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la siti..sebab tu akak x kejar sgt jenama..yg penting boleh guna semaksimum mungkin..

      Delete
  4. Assalam sha,
    haaadduuuuuiihhh
    sel otak2 tengah berhubung tu yang tak tahan tu he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam sha..
      Bebudak..gitulah.. hehehe..

      Delete
  5. Dapatlah beraya dengan handphone raya hehehe...
    Memang tak boleh nak buat apa, bila dah jadi begitu.
    Anak pun masih tak faham lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu tukang kebun..
      Nk marah pun dia x faham..
      Tgk jelah..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI