Shoplinks.Asia

Tuesday, March 7, 2017

Novel Rembatan di Karnival Karangkraf

Assalammualaikum..
Hye semua..

Sha ada ceritakan Sha pergi Karnival Karangkraft..
Ada la juga buku yang Sha beli..
Tak banyak.. 5 buah je..
Sebab budget bawah RM100..
Nak tengok buku apa yang Sha beli??
Jom tengok gambar dibawah..

Inilah buku yang Sha beli..
Buku yang memang dah lama Sha aim buku Rasuk oleh Zyra Safiya tu..
Yang lenlain Jeritan Puaka oleh Ninie Othman, 
Selebihnya buku Thriller..
Tempur oleh Ahmad Erhan, Fobia oleh Siti Rozilah dan Projek Thriller Vape oleh Zaifuzaman Ahmad, Helmi Effendy, S. Kausari dan Syasya Bellyna..

Novel dua nie pula Sha dapat free sebab follow Instagram dan Like Facebook Alaf 21, Buku Prima dan Karya Bestari..

Penulis buku ini je yang Sha dapat jumpa, bergambar dan dapat free gift..

23 comments:

  1. Novel Rasuk memang best, dan tak sia-sia membacanya.. =) saya pun ada koleksi novel nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. nie yang makin teruja nak baca Rasuk.. Lama dah akak aim nak beli tuh..

      Delete
  2. wah bestnya follow n like dapat free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la MV.. teruja walaupun novelnya baru first time tengok..

      Delete
  3. Wah macam kena cari juga je novel rasuk ni. Lepas baca review Sha, rasa mcm kena beli banyak novel lepas ni 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Alhamdulillah.. Teruja Sha bila dengar Ana pun nak membeli buku..
      Nanti bolehlah share tajuk2 nya..

      Delete
  4. Banyaknya rembat, rembatan padu ni.... Jangan malam ni tak boleh lelap mata pulak ye sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tu lah.. Lama tak merembat macam nie..
      Tak tidur sebab teringat-ingat buku yg nak dibaca.. hahaha

      Delete
  5. uishhh... novel seram tu.. x berani. kalau baca gak mmg x tido malam jwbnya haha

    ReplyDelete
  6. Banyaknya akak beli. Rembat habisan ni! Hihi. Banyak buku nampak title dan cover page macam menyeramkan 😱

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. Akak beli thriler dengan seram je..

      Delete
  7. banyaknya... murah tak kak ? baru ni beli jeritan kubur je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah juga.. 5 buah nie baru RM90.. Akak dapat diskaun 40% sebab ada kad VIP karangkraf.. Kalau takde kad diskaun 30%..

      Delete
  8. Perghhh.. mmg minat novel2 macam gitu ka. hehehe.. serammm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a.. Memang minat genre Thriller dan seram.. Cinta baca juga sebagai selingan.. hehehe

      Delete
  9. macam best je rasuk dengan jeritan puaka tu. nak nak!!! hakhakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Akak belum baca lagi.. Nanti dah baca akak review..

      Delete
  10. jelesnya..nak juga rembat novel baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jelas Tiara.. jom rembat di karangkraf mall.. hehehe

      Delete
  11. rajin nya sis bab mbaca ni. Ju baru beli 1 novel tp blm abis baca lagi smpai ari ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe zie.. Walaupun satu buku, tetap membaca..
      Sha nie pun nak kena stop membeli gak nie..
      Buku yang nak dibaca banyak yg pending.. hehehe

      Delete
  12. semua novel tu sy lom beli & baca lg ��

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI