Thursday, March 2, 2017

Gardenia Muffin Supreme : Chunky Chocolate & Walnut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Muffin nie sedap sebab bila gigit, rasa tau walnut tu.. Sha memang suka gabungan coklat dan walnut.. Rasa best je.. Tu belum bila gigit ada ketulan coklat.. Wargh!! Memang makan seorang la.. Tak percaya?? Cubalah beli.. Kalau tak silap ada satu lagi perisa tapi bukan my feveret, so tak adalah beli.. hehehe..

Gardenia Muffin Supreme : Chunky Chocolate & Walnut

14 comments:

  1. Makan sorang2... Tamo kongsi dah ngan kite ni.. sob sob sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala.. ala.. mak buyung sedih pulak..
      Janganlah sedih.. nah kids satu.. 😘😘

      Delete
  2. So far roti2 gardenia semua ana suka. Syafi pun suka sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ana.. feveret nie..
      Anak Sha paling suka yang 85 sen tu..
      Tambah-tambah packaging dia yang baru nie cantik..

      Delete
  3. Wah sedih Gardenia tak ada kat sini... huhu... Kat Kuching mungkin ada... tak pe, sabar-sabar... hehe

    ReplyDelete
  4. Boleh try ni :) Dlu dia ade kluarkan muffin tp mek tk suka sgt sbb too plain --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada flovour lain gak mek tapi akak tak suka.. hehehe

      Delete
  5. Betul-betul sedap ke kak? kalau memang sedap nanti saya nak try lah. dah pernah ternampak before this.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat tekak akak memang sedap la Syed.. Akak suka sebab ada ketulan kacang dan coklat..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI