The Sunshine Blogger Award : Shikin Razali - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, March 14, 2017

The Sunshine Blogger Award : Shikin Razali

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Akhirnya kena tag..
ingatkan takde sape nak tag..
Sebab blog Sha bukanlah blog yang menggunakan Bahasa Inggeris..
Tetibe bila kena tag nie rasa cam.. Alamak... Camne nie..
Disebabkan Mai pernah berkata peraturan dibuat untuk dilanggar..
Makanya, ampunkan Sha ye..
Sha takkan follow rules The SunShine Blogger Award sepenuhnya..
Hehehe.. Maaflah ye.. Serius nie minta maaf..


Here are the rules:-
  • Thank the person(s) who nominated you in a blog post and link back to their blog
  • Answer the 11 questions sent by the person who nominated you
  • Nominate 11 new blogs to receive the award and write them 11 new questions
  • List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo on your post and/or on your blog.
Sha ucapkan terima kasih pada Shikin sebab mencalonkan Sha.. Terima kasih..
Berikut ialah soalan Shikin kepada kami semua..


Jawapan Sha:-
  1. Unpredictable, Happy, Mysterious, Berdikari dan Pendendam..
  2. When i got married, get pregnant and have two gurls..
  3. Dua-dua Sha suka.. Sayur Sha suka walaupun ada sesetengahnya Sha tak makan.. Pasta pun Sha suka juga.. So tak boleh nak pilih.. Hehehe..
  4. Pergi Kedai Makan dan dihidangkan dengan makanan yang sejuk.. Sedih okay..
  5. Idola saya adalah rahsia.. Hahaha... Jangan marah ye..
  6. Ala.. Jarang baca suratkhabarlah.. Kalau dulu-dulu masa rajin Sha suka baca komik yang ada dekat Utusan Malaysia.. Sekarang tak tahulah ada lagi ke tak..
  7. WhatsApp.. Sebab ini adalah salah satu komunikasi pentig masa kini..
  8. Sudah tentu.. Hahaha.. feveret nie masa bosan..
  9. Hahaha.. dapat lesen masa umur 27 tengah mengandung Nur Amani.. dan masa nie tragedi ngeri berlaku.. Hahahaha.. First time jatuh motor (ngandung 7 bulan) Pastu encik suami suh drive kereta (Honda lama) dan Sha telah mengemekkan pintu kereta bahagian penumpang dengan sangat teruk masa nak masuk parking.. Bila Sha dah ada kereta sendiri, encik suami tak bagi bawa kereta dia.. hahaha.. Kenangan tau.. Tapi sekarang boleh bawa dah sebab dah okay..
  10. Ingat tapi masa tingkatan 4&5 je.. yang waktu lain dah tak ingat dan tak sure..
  11. Sha guna Celcom dan Tunetalk. Dua-dua prepaid.. Serik pakai postpaid.. hahaha...
Yeah!! Sukses...
Maaflah ye.. Sha tak nak tag sape-sape..
Sebab rasanya macam kebanyakkan blogger yang Sha kenal dah kena tag..
Lagipun kalau nak buat soalan mesti lama baru entry nie dipublish..
Malas sikit nak fikir soalan.. Hahaha..
Hope tak marah ye Shikin.. hehehe..

10 comments:

  1. pengalaman sha jatuh time pregnant sama dengan MV...4 kali pregnant 4 kali jatuh...first time bawak keta MV pecahkan bumper keta..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. MV lagi dasyat.. Tapi alhamdulillah.. baby kuat kan..

      Delete
  2. Tahniah Sha akhirnya berjaya jawab soalan2 shikin :)

    ReplyDelete
  3. Hihi terima kasih kak Sha kerana sudi menjawab soalan saya.. =) Terkejut saya, betul ke akak jatuh motor masa kandungan 7 bulan..? Wahh, akak memang seorang yang kuat dan tabah sebab biasanya kalu kena kes gitu, trauma jadinya.. thanks again kak Sha...

    ReplyDelete
  4. Serius la akak misteri? Misteri yang macam mana tu kak? hehehe rasa curious pula nak tahu ni.

    ReplyDelete
  5. wahhh hebat la kak sha.. maaffkan unni tag lagi..hihihi
    http://unnianje.blogspot.com/2017/03/the-sunshine-blogger-award-shikin-razali.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..