Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, March 3, 2017

Rotiboy di Teluk Intan

Assalammualaikum..
Hye semua..

Kini Rotiboy dah ada di Teluk Intan..
Kena masuk dekat are Pizza hut tu.. Dia belah belakang..
Kedainya berdekatan dengan Bank Rakyat..
Bahagian dalam bangunan rumah kedai..
 
 
Depan Rotiboy ini ada pusat tuisyen..
 
Rotiboy di Teluk Intan 
 Pelbagai jenis tart, muffin dan pastry..
Sedap dan menggoda..

Rotiboy di Teluk Intan 
Aneka kek dan sandwich
 
Rotiboy di Teluk Intan 
 My feveret..
Buttermilk dan Mocha..
Encik Suami suka yang original..

Rotiboy di Teluk Intan 
Boleh tengok diorang buat Rotiboy tau..
Dia bubuh clear glass kat bahagian masak..

10 comments:

  1. Wah, salah satu ketelusan jaminan kebersihan ni boleh tengok dalam.... bagus2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Encik Azlan.. Anak-anak pun seronok dapat tengok orang buat roti..

      Delete
  2. amboi teluk intan makin hipster! kampung elsa dekat bagan datoh. boleh laa singgah sini kalau terasa nak makan rotiboy hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Hipster in teluk intan.. hehehe.. singgah Elsa.. jangan tak singgah..

      Delete
  3. wahh makin hipster lah teluk intan. since dah belajar jauh ni, tiap kali balik teluk intan mesti ada je yang berubah hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hipster sangat.. hehehe.. Majulah teluk intan..

      Delete
  4. Replies
    1. Memnag cantik busyra.. kalau hangout ngn gegirls memang ohsem lah..

      Delete
  5. Saya pun suka jenis original, hubby pun jatuh hati dengan roti nie.. Nanti balik Sungkai nak ajak hubby ke Ipoh la..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI