Shoplinks.Asia

Wednesday, March 15, 2017

SunShine Blogger Award : fhatinamelia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha di tag lagi.. Hehehe
Terima kasih pada adik manis Fhatin pemilik Blog MellyaCrayola sebab tag akak..
Tapikan.. Macam biasalah ye.. Akak langgar sikit peraturan..
Jawab dalam Bahasa Melayu dan tak tag siapa-siapa ye..



Here are the RULES

Thank the person(s) who nominated you in a blog post and link back to their blog
Answer the 11 questions sent by the person who nominated you
Nominate 11 new blogs to receive the award and write them 11 new questions
List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo on your post and/or on your blog.

Nampak tak blog Sha ditag..

Ini pula soalan-soalan dari Fhatin..

Jawapan kepada soalan-soalan diatas:-
  1. Nama ini mulanya dulu sebab nak dedikasikan blog ini untuk anak Sha NurAmani.. Tapi bila dah lama-lama banyak gak cite pasal perkara lain.. Tapi sebab dah guna so terus jelah guna..
  2. Pengalaman paling seronok bila ada orang mesej dan tanya pasal entry dalam blog sha.. Memang rasa seronok lah sebab dapat membantu..
  3. Semua yang Sha kenal di dunia blog adalah kawan baik.. Walaupun hanya kenal dialam maya namun banyak yang boleh dikongsi bersama.. Mana tahu satu hari nanti dapat bersua muka dan menjadi best buddy pula.. hahaha.. Angan-angan tak perlu dibayar.. kan..
  4. Pernah buat dekat Facebook je.. Kalau dekat blog lain selalunya tinggalkan komen jelah..
  5. Hurm.. Nasihat ye.. Berblog lah untuk memberi manfaat pada orang lain bukannya memecah belahkan..
  6. Saya seorang Pembantu Pustakawan, Emak kepada dua anak perempuan dan pengomen buku di Goodreads.. Hehehe..
  7. Kopi.. my feveret.. Tea pula bila bersama keluarga..
  8. Bangun dan mandi.. Mesti mandi dahulu sebelum buat apa pun.. Hehehe
  9. Ada 3.. Insya Allah dipermudahkan.. First nak ke Terengganu.. Kemudian ke Penang dan last ke Melaka..
  10. Malaysia.. Tak boleh nak pilih negara lain sebab Malaysia dihatiku..
  11. Alamak cam banyak je.. hohoho.. Aci tak kalau Sha cakap semua filem aksi dan superhero.. Hahaha..
Terima kasih sekali lagi pada Fhatin sebab mencalonkan Sha sebagai penerima SunShine Blogger Award.. Maaf juga sebab tak dapat nak tag kengkawan dan buat soalan.. Feel free to tag me if u like and i'll answer the question.. Wah.. tetibe terspeaking.. Hahaha..
Jangan lupa ke blog Fhatin ye..

10 comments:

  1. Betul tue kak Sha, kita berblog nie bukan untuk memecahbelahkan ikatan orang apatah lagi hubungan sesama Islam dan sesama manusia..

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK SHA...KITA SAMA..MV KALAU DGN FAMILY AKN PILH TEA

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mv.. Sama cita rasa kita ye.. hehehe

      Delete
  3. yeay ! thanks sis hehehe sudi juga jawab soalan mellya tu.
    wah semangat cintakan negara ya sis hahaha good2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Mellya...
      Yg sebenarnya fobia naik kapal terbang.. hehehe

      Delete
  4. ana baru pos entri masjid kristal di terengganu. kebetulan dengan jawapan no 9 tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Kebetulan yang ohsem kan Ana..

      Delete
  5. best baca jawapan kak sha hehe :* elsa pun tak tag sesiapa sebab rasa dah ramai dah yang kena tag hahhaa

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/alexa-rank-blog-elsaalicious-1.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI