Shoplinks.Asia

Friday, March 17, 2017

The Sunshine Blogger Award : Unni Anje

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terima kasih pada Unni Anje sebab tag akak..
Maaflah minggu nie sebok sangat tak sempat nak update..


Ini ialah peraturannya:
  1. Thank the person (s) who nominated you in a blog post back to their blog.
  2. Answer the 11 question sent by the person who nominated you.
  3. Nominate 11 new blogs to receive the award and write then 11 new questions.
  4. list the rules and displya the Sushine Blogger Award Logo on your post and/or on your blog.
Soalan-soalan Unni Anje ialah:-

 Jawapan Sha:-
  1. Siapa saya?? Saya Shahida Mohamed.. Seorang Pembantu Pustakawan (Hampir 10 tahun).. Seorang isteri dan emak kepada dua orang anak.. Part timed blogger dan juga pembaca buku tegar.. Hahaha..
  2. Hurm.. jatuh masa pakai kasut tumit tinggi.. Tapi tetap pakai juga.. hehehe..
  3. Suka sangat.. Sebab boleh makan pelbagai jenis makanan dan jalan-jalan tempat orang..
  4. Sabah & Sarawak.. Belum berani lagi naik Kapal Terbang
  5. Asam pedas Melaka.. Feveret sepanjang zaman.. Hahaha
  6. Sudah tentu.. Sha memang suka kerja Sha.. Keseronokkan dan kegembiraan mencium bau buku.. Hehehe..
  7. Masa Imani jatuh troli.. Ini perkara yang paling Sha kesalkan..
  8. My encik suami.. Hehehe
  9. Menung atas katil sebelum bangun..
  10. Jawapan jujur nie.. Beli novel, buku banyak-banyak.. Pastu gi travel dengan family..
  11. Soalan nie palaing kacang nak jawab.. sebab Unni anje nie comel.. Walaupun tak kenal secara personal tapi ntah la.. rasa cam comel sangat.. Hahaha...
https://unnianje.blogspot.my/
Jangan lupa terjah Blog Si manis Unni Anje nie..

8 comments:

  1. No 10 tu patut jawab beli novel dan beli dan beli dan beli lagi. Hehe 😍

    ReplyDelete
  2. Seronoknyaa kerja dikelilingi buku kakSha! :)

    ReplyDelete
  3. ok baru tau akak pustakawan.. Best kerja macam tu, dikelilingi buku.. hehe

    ReplyDelete
  4. sdikit sbanyak dpt kenal kak sha lg. hehe

    ReplyDelete
  5. Hihi kena lawan dengan kak Sha nie, jeles bila kak Sha dapat tambah koleksi buku dalam mini library akak... =)

    ReplyDelete
  6. Terima kak sha sudi promote blog unni... yes kak sha n buka bagai kacang dengan kulit..Unni x reti pakai kasut tumit tinggi ni..sempat lagi mrenung..hihihihi.. comel ke?? biasa je kak, tharu pulak dgn kak sha ni.. thks a lot kak sha n anak2 akak lagi comel loteh...

    thks sudi jawab soalan unni

    ReplyDelete
  7. kalau sy dapat 10k tu, nak beli balik novel yg org hilangkan, yg dah koyak rabak x boleh dibaca. pastu gi travel ��

    ReplyDelete
  8. nombor 7 kita sama...mari lah sha datang sabah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI