Ahmad Tea : Fruit Tea Selection - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, March 8, 2017

Ahmad Tea : Fruit Tea Selection

Assalammualaikum..
Hye semua..

Sha jatuh cinta dengan flavour tea nie..
Ini semua sebab adik ipar Sha bawa balik tea cameron highland..
Bila balik kampung, dok minum flavour tea nie,,
Sudahnya dok cari kat sini, tak jumpa la pula..
Bila nak beli online, item tak delivered ke tempat Sha..

Mujurlah hari tu ada jenjalan ke Giant Shah Alam..
Terjumpalah Tea keluaran Ahmad Tea ini..
Harga pun not bad.. So Sha beli yang campur punya..
Ada 20 tea beg dengan 4 perisa..

Pada Sha memang sedaplah..
Sha paling suka Lemon & Lime Twist..
Sedap sangat.. My Faveret..


Packaging yang sangat menarik dan menawan..
Berwarna-warni..
Memang memikat mata dan rasa..

Inilah dia empat flavour tu..
Setiap flavour ada 5 uncang..

8 comments:

  1. Saya tak pernah jumpa benda ni lagi, tapi ada try yang perisa strawberry cameron highlands, anak tak mau minum... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg Cameron Highlands punya pun sedap.. kalau minum sejuk, sedap..

      Delete
  2. biasa tgk kat Giant tp tak terbuka hati nak beli walaupun anak2 dok cakap sedap tea ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Sha memang suka sis.. sejak rasa yang beli dekat Cameron..

      Delete
  3. Oooo, lepas ni holeh cuba la pula..
    Dulu2 selalu minum twinning, tapi yg fruit selection tu mcm sukar dah utk dapat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..