Lazada Malaysia Big Baby Fair - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, March 27, 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum..
Hye semua..

Big Baby Fair by Lazada dah datang..
Jom.. jom serbu Lazada..
Banyak barang baby yang murah-murah..
Berbaloi-baloi kalau beli waktu ini..
Pada Blogger yang tengah mengandung, ada anak kecil jom joint contest Lazada ini..
Owh.. Lazada cakap yang bukan mommy pun boleh joint juga..
Tunggu lagi.. Jomlah joint..

Contest bermula dari 27 March sehingga 2 April 2017 (11.59pm).

Senang je nak menang... Just jawab soalan-soalan dibawah ini..
a. What favourite brand of diapers for your baby (or future baby)?
b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)?
c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children)


Okay.. ini jawapan Sha ye..
a. What favourite brand of diapers for your baby (or future baby)?
Sudah semestinyalah Drypers.. Dulu kini dan selamanya..
Sha suka sebab senang nak pakai.. Tak mudah bocor.. Dan yang paling best tak memberi ruam pada anak-anak Sha..

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/?offer_id=7251&affiliate_id=5003&offer_name=MY+March+BBF_0&affiliate_name=Involve+Asia+Technologies+Sdn+Bhd&transaction_id=102f0aa0d186239b24841f0e11afa8&offer_ref=_xxmo0000000at0000
Pilihan pampers Drypers yang ohsem.. Boleh beli di SINI.

b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)?
Brand kegemaran Sha dah tentulah Dutch Lady.. Memang menjadi pilihan sejak anak-anak Sha baby lagi.. Sangat membantu perkembangan anak-anak Sha.. Dengan nutrisi seperti:-
  • DHA
  • Magnesium
  • Chloline
  • Tyrosine
  • Vitamin D
http://www.lazada.com.my/shop-formula-milk-baby-food-2/dutch-lady/?searchContext=category&flavor_nutrition=Natural&sort=popularity&viewType=gridView&fs=1 
Dengan diskaun yang ohsem, jom dapatkan susu Dutch Ladi di SINI.

c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children).
Disebabkan anak-anak Sha gegurl.. Sudah semestinyalah Dress yang comel ini menjadi pilihan..
Bolehlah bergaya manis dengan Dress Hello Kitty yang mempunyai pelbagai warna ini..
Mesti makin comel dan bergaya..
http://www.lazada.com.my/catalog/?q=Hello%20Kitty%20Long%20Sleeve%20Casual%20Dress%20KT88262%20Yellow%20
Berminat dengan Dress Hello Kitty ini.. Klik saja di SINI.

Jangan lepaskan peluang untuk Shopping barangan baby  di  Lazada's Big Baby Fair bermula 27 Mac sehingga 02 April di Lazada dengan diskaun sehingga 85%...

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/

18 comments:

  1. wahhh.. meriah lagi Lazada dgn baby fair pulak lepas ni.. dapat la shopping barang anak2 dgn harga murahhhh... hihi

    *********************************************
    Jemput join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway dari blog ceriteraibu.com .. hadiah menarik menanti peserta bertuah tau… boleh bagi untuk anak tersayang nanti.. hihi..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
    *********************************************

    ReplyDelete
  2. Soalan tu saya tak boleh jawab sebab tak ada baby. Future baby pun lom nampak.

    Future wife? Entahlah.

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing ni sha..
    Best ni shopping.

    ReplyDelete
  4. It is really interesting then that I heard of the Big Baby Fair Sale by Lazada Malaysia where we can enjoy the best deals and prices for a wide assortment of baby products.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..